Deniz sezonunu dolu yağışıyla açtılar

Deniz sezonunu dolu yağışıyla açtılar
 HABER MÜDÜRÜ
Turizm Cenneti Muğla’nın Turkuaz Mavisi Akbük sahilinde denize giren tatilciler, güneşli bir havanın keyfini çıkartırken aniden başlayan “Dolu Yağışı” ile adeta şaşkına döndüler. Aralıksız yağan devam eden dolu yağışına rağmen denizden çıkmayan tatilciler, “Sezonu dolu yağışı altında denizde açtık” dediler. Turizmci Öner Altaş, “İşletmemizde tatil yapan misafirlerimiz bir gün içinde hem güneşli havanın keyfini çıkardılar, hem de dolu yağarken denize girerek farklı bir deneyim yaşadılar” dedi.

Turizm Cenneti Muğla’nın Turkuaz Mavisi Akbük sahilinde denize giren tatilciler, güneşli bir havanın keyfini çıkartırken aniden başlayan “Dolu Yağışı” ile adeta şaşkına döndüler.
Yeryüzü Cenneti Muğla’ya tatile gelen yerli ve yabancı turistlerin gözde olan Akbük sahilinde güne güneşli bir havayla başlayan tatilciler, aniden başlayan ve aralıksız devam eden dolu ve ardından başlayan şiddetli yağmur ile şaşkına döndüler.
Turistlerin yaşadıkları şaşkınlığı görüntüleyen Akbük Aktaş Butik Otel İşletmecisi Turizmci Öner Altaş, işletmelerinin 35’inci yılı nedeniyle bir kampanya düzenlediklerini anlatarak, şunları söyledi:
“İşletmemizde tatil yapan misafirlerimiz bir gün içinde hem güneşli havanın keyfini çıkardılar, hem de dolu yağarken denize girerek farklı bir deneyim yaşadılar. Yollar yokken sadece mavi yolculuğa hizmet veren işletmemiz 35’inci yılında. Bizde 35 yılımıza dolu süprizi ile girdik. İşletmemizi yaz kış açık tutarak Dört Mevsim Turizmi hedefledik. Okullar kapandıktan sonraki dönem zaten Turizm beldeleri yoğun oluyor. Biz de bu nisan mayıs gibi havaların da yaz gibi çok güzel olduğu havalarda 35 yıla özel kampanyalarımızla tatilcilerimizi buraya çekiyoruz. Kampanyamızda ilgi büyük ve Haziran 15'e kadar devam edecek bu hafta gelen tatilcilerimiz ise hem güneşli sıcak havayı hem de yağmur dolu eşliğinde denize girmenin tadına vardılar.”

İKİ MEVSİMİ BİRDEN YAŞADILAR
Aralıksız yağan devam eden dolu yağışı ve ardından başlayan yağmura rağmen rağmen denizden çıkmayan tatilciler, “Sezonu dolu yağışı altında denizde açtık” dediler.
Tatilciler, Akbük’te 2 emsimi birden yaşadıklarını belirterek, dolu yağarken denize girmek inanılmaz güzel bir deneyim dediler.

Bu haber toplam 124 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.